Fit en Gezond Met Diabetes Type 1

Word lid van dé diabetes type 1 community waar het werken aan je body, mindset en bloedsuikers centraal staan.

Samen zijn we sterker

Afvallen, sporten, gezond eten, gespierder worden, goed slapen, en meer; dat kan al lastig genoeg zijn. Diabetes type 1 gooit daar een flinke schep bovenop. Maar het kán wel. Je hebt alleen de juiste kennis nodig en een manier om deze te implementeren. En daar is een community perfect voor.

 

Wat kun je verwachten?

Cursussen

Uitgebreide video-cursussen over onderwerpen als afvallen, trainen en meer met T1D.

Community

Leer van anderen, deel je progressie en houd elkaar verantwoordelijk in de Fit met Diabetes Community.

Artikelen

Diepgaande artikelen over het creëren van een gezonde levensstijl met diabetes type 1.

Tools

Handige tools voor het berekenen van je energiebehoefte, het bijhouden van je progressie en meer.

Templates

Praktische templates die je kunt printen en invullen om je naar je doel(en) te helpen en verder.

Uitbreidingen

De Fit met Diabetes Community wordt altijd uitgebreid en als lid heb je standaard toegang tot nieuwe content.

Dit is wat anderen zeggen...

"Veel doelgerichte informatie als het gaat om hoe je echt in de praktijk je gezondheidsdoelen kunt halen, maar met een oog voor de situatie van iemand met diabetes type 1!"
Bastiaan van den Berg
6-jaar T1D
"Geweldig om om te zien dat we vanuit de cursussen en de community van elkaar kunnen leren. Informatie die je niet zo snel vanuit de behandelaar krijgt. Een leerzaam platform voor een gezonde levensstijl voor mensen met diabetes type 1. Ik raad het iedereen aan! 💪🏼"
Sam zijn testimonial
Sam Mebius
2-jaar T1D

in de Fit met diabetes community leer je alles over voeding, training en mindset met diabetes type 1. En als lid heb je standaard toegang tot alle nieuwe content die nog komen gaat.

Kies jouw optie

Maandelijks lidmaatschap

12
50 Per maand
  • Maandelijks opzegbaar.

Jaarlijks lidmaatschap

9
95 Per maand
  • De voordeligste optie.
BESTE KEUZE

Bekend van:

Veelgestelde vragen

De Fit met Diabetes Community is voor iedereen met Diabetes type 1 die het heft in eigen handen wil nemen en gezond oud wil worden. 

Je kunt zonder problemen je maandabonnement maandelijks stoppen. Dit kun je zelf eenvoudig doen vanuit je account. Wanneer je een jaarabonnement hebt kun je deze stoppen, zodat je jaarabonnement niet automatisch verlengd wordt. 

Wanneer je lid wordt, heb je meteen al vele uren materiaal tot je beschikking. Daarnaast wordt de content iedere maand uitgebreid. Aanvullend zal er altijd nieuwe content beschikbaar zijn in de community in de vorm van challenges, livestreams, Q&A’s en meer.

Heel eerlijk: ik ken geen plek waar informatie over een gezonde levensstijl direct vertaald wordt naar de praktijk voor iemand met diabetes type 1. Daarnaast zijn er wel andere communities, maar daar heerst vooral veel negativiteit overl even met T1D. Je wil juist gelijkgestemde, positieve individuen tegenkomen op je reis met diabetes. Zo leren we van elkaar, dagen we elkaar uit, houden we elkaar verantwoordelijk en delen we natuurlijk onze successen!

"Dit zijn de middelen en mensen die ik nodig had toen ik mijn kwaliteit van leven met diabetes type 1 wilde verbeteren." - Ronnie van der Linden