fit met diabetes e-book

Iedereen met Diabetes Type 1 reageert anders op voeding, insuline en sport. Het Fit met Diabetes e-book leert je de essentiële basics en helpt je met het vinden van een persoonlijke aanpak. 

Nu slechts € 9,95

Wat anderen zeggen

“Het e-book heeft me veel meegegeven op het gebied van hoe mijn bloedsuikers reageren op bepaalde soorten workouts. Dit neem ik elke keer mee zodra ik krachttraining of cardio doe.”
Ellen Poolmans
12 jaar Diabetes Type 1
“Helpt met doelen te stellen en die te behalen. Verder is het erg prettig om tips te krijgen van iemand die zich er echt in heeft verdiept. Aanrader voor mensen met type 1 diabetes!¨
Remco Kamphuis
3 jaar Diabetes Type 1
“Veel gehad aan het stuk over voeding! Ik merk dat ik mijn bloedsuikers tijdens sporten nu beter onder controle kan houden. Aanrader als je tips kan gebruiken omtrent diabetes en sporten.”
Lisanne Rövekamp
18 jaar Diabetes Type 1

Wat kun je verwachten?

Nu slechts € 9,95

Foto Cursus Vetverlies met Diabetes type 1

Wat kun je verwachten?

Foto welke toont hoe Ronnie is afgevallen met diabetes type 1

Disclaimer

De informatie in dit e-book is volledig op basis van mijn (Ronnie) eigen kennis die ik heb opgedaan en deel ik puur ter informatie. Ik heb geen medisch diploma en geef geen medisch advies. Ik ben dan ook niet verantwoordelijk voor jouw behandeling en resultaten n.a.v. dit e-book. Bespreek daarom wijzigingen in je behandeling met je arts of diabetesverpleegkundige.