Freestyle libre 2 pleister

De beste Freestyle Libre 2 pleisters

In deze blog

Laat jouw Freestyle Libre 2 vaak los voordat de 14 dagen waarin je ‘m kunt dragen zijn verstreken? Ik weet hoe vervelend het is. Ik had het voorheen ook! Gelukkig zijn er veel opties waarmee je de Freestyle Libre 2 kunt verstevigen. Hieronder deel ik een lijst met de beste Freestyle Libre 2 pleisters om ervoor te zorgen dat je sensor beter blijft plakken!

Overzicht Freestyle Libre 2 pleisters

Hieronder vind je een overzicht van de pleisters die je voor de Freestyle Libre 2.

Heb jij nog goede ervaringen met andere pleisters? Laat het dan in de comments hieronder weten. Dan voeg ik ze toe aan de lijst!

Alternatief voor pleisters

Van sommige mensen kan de huid niet goed tegen pleisters. In dat geval is het gebruik van Skin Tac Wipes nog een optie. Hierdoor breng je een extra plaklaag tussen de FSL 2 sensor en de huis aan.

Pleisters voor overige glucosesensoren

Heb je geen Freestyle Libre 2, maar een andere sensor? En zoek je alsnog een pleister? Dan adviseer ik je om eens te kijken naar de webshop van Diacé of Myglucosemonitor.nl. Daar vind je ook pleisters voor alle andere bekende glucosesensoren.

Time in Range en bloedsuiker verbeteren?

Waarschijnlijk lees je dit artikel omdat je het belangrijk vindt dat je glucosesensor goed blijft zitten, zodat je goed je bloedsuiker in de gaten kunt houden. Dit toont aan dat jij het managen van je bloedsuiker ook belangrijk vindt.

Een glucosesensor zoals de Freestyle Libre 2 geeft veel inzicht. Desondanks moet je nog veel doen om daadwerkelijk je bloedsuiker te managen en je Time in Range te verbeteren. Mocht je daar hulp bij kunnen gebruiken, kijk dan eens naar de Time in Range Transformatie Cursus.

DEEL DIT ARTIKEL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees verder: