Over Fit met Diabetes

Welkom op Fit met Diabetes. Dit is hét peer-to-peer platform voor iedereen die met diabetes een gezonde levensstijl (fysiek & mentaal) wil creëren. Diabetes type 1 kan dit namelijk een stuk lastiger maken, maar zeker niet onmogelijk. Op deze site vind je artikelen, cursussen en resources met tips, tricks en ervaringen die je kunnen helpen met het halen van jouw doelen. 

Over Ronnie zelf

Ik ben 31 jaar heb al meer dan 26 jaar diabetes type 1. Op mijn 22e zat ik op een absoluut dieptepunt: ik had ruim 20 kilo overgewicht, bloedsuikers die alle kanten opschoten en microalbumine. Dat was mijn drijfveer voor verandering.

Na duizenden uren zelfstudie,  persoonlijk mentorschap van een bodybuildende dokter met type 1 en veel vallen en opstaan, is het me gelukt om mijn mindset, lichaam en bloedsuikers te transformeren. Via Fit met Diabetes wil ik mijn kennis delen met jou. 

Ronnie van der Linden spreker diabetes type 1 op diabetescongres KNMP

Wat ik doe...

Ik probeer zoveel mogelijk mensen met type 1 te helpen! Niet alleen door middel van de artikelen en cursussen op deze website, maar ook door het delen van mijn verhaal en ervaringen als spreker of gastschrijver. Dit heb ik bijvoorbeeld gedaan voor JDRF Nederland, Diacé, KNMP en Roche. 

Neem contact op!