Over Fit met Diabetes

Welkom op Fit met Diabetes. Ik (Ronnie) heb dit platform gecreëerd met als doel iedereen met diabetes type 1 te laten zien dat je gewoon je fysieke doelen én sportdoelen kunt behalen, zónder daar je favoriete voeding voor op te geven. 

In mijn artikelen en gratis e-mailcursus deel ik tips en tricks. Wil je meer leren? Volg me dan ook zeker op Instagram en Youtube. Zie ik je daar? 

Over mijzelf

Ik ben 31 jaar heb al meer dan 26 jaar diabetes type 1. Op mijn 22e zat ik op een absoluut dieptepunt: ik had ruim 20 kilo overgewicht, bloedsuikers die alle kanten opschoten en microalbumine. Dat was mijn drijfveer voor verandering.

Na duizenden uren zelfstudie,  persoonlijk mentorschap van een bodybuildende dokter met type 1 en veel vallen en opstaan, is het me gelukt om mijn mindset, lichaam en bloedsuikers te transformeren. Via Fit met Diabetes wil ik mijn kennis delen met jou. 

Wat ik verder doe...

Ik probeer zoveel mogelijk mensen met type 1 te helpen! Niet alleen door middel van de artikelen op deze website, maar ook door het delen van mijn verhaal en ervaringen als spreker of gastschrijver. Dit heb ik bijvoorbeeld gedaan voor JDRF Nederland, Diacé, KNMP en Roche. 

Neem contact op!