Welkom op Fit met Diabetes. Dit is hét platform voor iedereen die mét diabetes een gezonde levensstijl wil creëren en wil werken zijn of haar lichaam. Diabetes type 1 kan dit namelijk een stuk lastiger maken, maar zeker niet onmogelijk. 

Ik, Ronnie van der Linden, heb al meer dan 25 jaar diabetes type 1 en heb het mijn persoonlijke missie gemaakt om anderen hierbij te helpen. 

Zelf kwam ik van ver: ik had 25 kilo overgewicht en mijn bloedsuikers schoten alle kanten op. Maar ik geloofde niet dat dit niet aangepakt kon worden, dus ik zette alles op alles om te kijken hoe ik hier vanaf kon komen. 

De kennis die ik daarvoor nodig had vond ik helaas niet op Nederlandse websites of bij bekende organisaties en instanties. Ik moest verder zoeken… 

Na gewerkt te hebben met Engelse topcoaches op gebied van diabetes type 1, op gebied van voeding en fitness én na duizenden uren zelfstudie is het me niet alleen gelukt om mijn lichaam te transformeren, maar daarbij ook mijn gehele gezondheid inclusief mijn bloedsuikers.

En nu wil ik al die kennis en informatie aanbieden via Fit met Diabetes, zodat anderen die in dezelfde situatie staan als ik destijds dit wél makkelijk kunnen vinden. Dat is mijn doel met Fit met Diabetes. 

Groet,
Ronnie